-

Gözden kaçırmayın

TRT’nin 10 yıldır büyük bir heyecanla düzenlediği Geleceğin İletişimcileri Yarışması Ödül Töreni’ne katılmaktan büyük bir memnuniyet duydum.TRT’nin 10 yıldır büyük bir heyecanla düzenlediği Geleceğin İletişimcileri Yarışması Ödül Töreni’ne katılmaktan büyük bir memnuniyet duydum.

Ülkemizin önemli düşünürlerinden biri olan Ziya Gökalp'in ölümünün 100. yılı anısına düzenlenen sempozyum başarıyla tamamlandı. Etkinlik, çeşitli akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşti ve katılımcılara zengin bir bilgi paylaşımı ortamı sunuldu.

2- Ziya Gökalp'in Düşünceleri Yeniden Değerlendirildi Bu tür akademik etkinliklerin, Ziya Gökalp gibi önemli şahsiyetlerin düşüncelerinin yeniden değerlendirildiği ve araştırıldığı platformlar sağladığı belirtildi. Etkinliğin, katılımcılara hem Ziya Gökalp'in fikirlerini hatırlatmayı hem de sosyoloji alanındaki güncel gelişmeleri tartışma fırsatı sunduğu ifade edildi.

3- Teşekkürler İletildi Sempozyumun düzenlenmesinde katkı sağlayan bilim insanları, düzenleme ve bilim kurulu üyeleri ile öğrencilere teşekkürler iletildi. Ayrıca, organizasyonda görev alan basın birimi çalışanları ve kongre merkezi personeline de minnettarlık ifade edildi.