CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı Fotoğraf Yarışması Sergisine Katıldı.

Gözden kaçırmayın

Tepebaşı İlçe Başkanlığı Şirintepe Mahallesi'nde Üye Kayıt ve Tanışma Bilgi Alma Standı DüzenlediTepebaşı İlçe Başkanlığı Şirintepe Mahallesi'nde Üye Kayıt ve Tanışma Bilgi Alma Standı Düzenledi

Afyonkarahisar Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) iş birliğinde düzenlenen Ethem Tem 6. Fotoğraf Yarışması sergisi açılışı ve ödül törenine CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe ekibi tam kadro katıldı.

Afyonkarahisar'da Büyük Taarruz Zafer Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor**

Afyonkarahisar’da Büyük Taarruz Zafer Haftası'nın 102. yıl kutlamaları kapsamında, Afyonkarahisar Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) iş birliğinde gerçekleştirilen Ethem Tem 6. Fotoğraf Yarışması sergisi açılışı ve ödül töreni düzenlendi.

**CHP Merkez İlçe Ekibi Tam Kadro Katıldı**

Etkinliğe, CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu Çetinöz, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Asım Karaduman ve Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Burcu Gül Didem Kocabal tam kadro katılarak destek verdi.

CHP ekibi, etkinlik boyunca vatandaşlarla bir araya gelerek yarışmaya katılan eserleri inceledi ve sanatçılara destek mesajları verdi.

**Sanata ve Sanatçılara Destek**

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu Çetinöz, röportajda yaptığı konuşmada, "Sanat ve sanatçının her daim yanındayız.

Bu tür etkinlikler, Afyonkarahisar'ın kültürel ve sanatsal zenginliğini ortaya koyuyor," diyerek, sanata ve sanatçılara verilen desteğin önemine vurgu yaptı.

**Ödül Töreni ve Sergi**

Yarışmada dereceye giren fotoğraflar, açılışın ardından düzenlenen ödül töreni ile sahiplerini buldu. Sergi, hafta boyunca sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.