-

Gözden kaçırmayın

Tepebaşı İlçe Başkanlığı Şirintepe Mahallesi'nde Üye Kayıt ve Tanışma Bilgi Alma Standı DüzenlediTepebaşı İlçe Başkanlığı Şirintepe Mahallesi'nde Üye Kayıt ve Tanışma Bilgi Alma Standı Düzenledi

Dr. Mahmut Koçak, yaptığı açıklamada, tecrübenin yaşlanarak değil yaşayarak kazanıldığını vurguladı. Koçak, yargıya uzun yıllar hizmet eden Yargıtay Birinci Başkanvekili Mehmet Kürtül ve devlete farklı kademelerde hizmet etmiş eski bürokratları örnek göstererek, tecrübenin değerinin altını çizdi.

Koçak, "Mehmet Kürtül Bey gibi yargıya bunca yıllarını vermiş ve tecrübelerini paylaşan kişiler, bize bilgi ve tecrübe açısından büyük katkı sağlamaktadır. Aynı şekilde, devlete çeşitli kademelerde hizmet etmiş olan eski bürokratlarımız da tecrübeleriyle bizlere yol göstermektedir. Bu nedenle, tecrübe en kıymetli değerdir," ifadelerini kullandı.

Açıklamada, tecrübenin öneminin ve tecrübe kazanan kişilerin topluma olan katkılarının altı çizildi. Dr. Mahmut Koçak, yaptığı bu açıklama ile tecrübenin yaşla değil, deneyim ve yaşam süreci ile kazandığını belirtti.