KAYADİBİ MAHALLESİ'NDEN BAŞKANIMIZA YOĞUN İLGİ

Gözden kaçırmayın

Kütahya'da Doğa Yürüyüşü EtkinliğiKütahya'da Doğa Yürüyüşü Etkinliği

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Mahalle Buluşmaları kapsamında Kayadibi Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldi.
Vatandaşlarımızın görüşlerini alan Başkanımız, çalışmalarımız hakkında bilgi verdi.

TALEPLERİ TEK TEK NOT ALDI
Ziyaret sırasında halkımızın yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Burcu Köksal, taleplerini tek tek not aldı, sorunları dinleyerek çözüm önerileri sundu.
Ziyaret boyunca çocuklar ve gençlerle de sohbet eden Başkanı Burcu Köksal, Kayadibi Mahallesi’nin kendisi için özel bir yere sahip olduğunu belirtti. Başkanı Köksal, “Çocukluğumuz, gençliğimiz buralarda geçti. Merkez Ortaokulu’na giderken, bu yolu kullanırdım. Şimdi Allah bana bu mahallelere Belediye Başkanı olarak hizmet etmeyi nasip etti. Rabbim mahcup etmesin. İnşallah sizlerle birlikte daha güzel bir Afyonkarahisar için, şehrimizi hak ettiği yere taşımak için birlikte mücadele edeceğimize inanıyorum." ifadelerini kullandı.


“HALKIMIZI DİNLİYOR, HİZMETLERİMİZİ PLANLIYORUZ”


31 Mart yerel seçimlerinde vermiş oldukları desteklerden dolayı mahalle sakinlerine teşekkür eden Başkan Köksal, "Her hafta mahallelerimizi ziyaret ediyor, sorunları yerinde tespit ediyor,

öneri, istek ve şikayetlerinizi yerinde dinliyoruz. Böylelikle mahallelerimizde yapacağımız hizmetleri planlıyoruz. Bugün sizleri dinlemek için geldik.

Öneri, istek ve şikayetlere göre biz yapacağımız bütün hizmetleri planlayacağız. Herkese sağlıklı günler diliyorum.” diye konuştu.


“SORUNLARIMIZI BİZZAT BAŞKANIMIZLA PAYLAŞMA FIRSATI BULDUK”


Başkanımız ve ekibini mahallelerinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri ise, “Mahallemizin ihtiyaçlarını ve sorunlarını bizzat yerinde dinlediğiniz için teşekkür ederiz. Yapacağınız çalışmaların mahallemize büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz." dediler. 

Kayadibi Mahallesi Muhtarı Ayşe Yurcu ise Başkanımız Burcu Köksal’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Muhtar Yurcu; “Başkanımızın mahallemize yaptığı ziyaret bizler için çok önemli. Sorunlarımızı bizzat kendisiyle paylaşma fırsatı bulduk. Bu ziyaretin mahallemiz için hayırlı olacağına inanıyoruz.

 Başkanımıza şükranlarımızı sunuyorum” şeklinde konuştu.