-

Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı'na İlişkin Mesaj2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı'na İlişkin Mesaj

Şehrin dört bir yanında temizlik çalışmaları tam hız devam ediyor. Belediyeye bağlı temizlik ekipleri, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamalarını sağlamak amacıyla gece gündüz demeden faaliyetlerini sürdürüyor.

Planlı ve Detaylı Temizlik Faaliyetleri

Ekipler, haftanın her günü belirli bir plan dahilinde sokaklar, parklar, meydanlar ve diğer kamu alanlarında temizlik çalışmaları yürütüyor. Özellikle yoğun olarak kullanılan bölgelerde detaylı temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Vatandaşlardan Destek Bekleniyor

Belediye ekipleri, mahallelerde gerçekleştirdikleri temizlik çalışmaları sırasında vatandaşların da desteklerini bekliyor. Çöplerin zamanında ve doğru şekilde çıkarılması, geri dönüşüm kutularının doğru kullanılması ve çevrenin temiz tutulması konularında bilinçli davranılması, temizlik çalışmalarının daha etkili olmasını sağlıyor.

Şehir genelinde temizlik çalışmalarının aralıksız devam edeceği ve mahallelerin daha yaşanabilir hale gelmesi için çaba gösterileceği belirtiliyor. Şehrin daha temiz ve güzel bir yer haline gelmesi için tüm vatandaşlardan iş birliği bekleniyor.