Emirdağ Belediyesi’nin organizasyonunda Özlem Özdil sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Gözden kaçırmayın

Yesevi Kardeşleri anma etkinliğinin ikincisi düzenlenecek.Yesevi Kardeşleri anma etkinliğinin ikincisi düzenlenecek.

Emirdağ halkının ve gurbetçilerin yoğun ilgi gösterdiği festivalde, birbirinden renkli etkinlikler ve konserlerle dolu dolu geçen günlerin ardından, final akşamında sahne alan ünlü sanatçı 

Festival boyunca düzenlenen etkinlikler, konserler, sergiler ile katılımÖzlem Özdil sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Emirdağ Belediyesi’nin organizasyonunda  gerçekleştirilen festival, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle ilçeye renk kattı. Festival alanında kurulan stantlar, yöresel lezzetler, el sanatları ve çeşitli etkinliklerle festivale ayrı bir dinamizm kazandırdı.

Binlerce Kişi Gurbetçi Festivali’nde Buluştu

Son gece sahne alan Özlem Özdil, türküleriyle dinleyicilere nostaljik anlar yaşatırken, performansı esnasında izleyicilerin coşkusu doruğa ulaştı.

Festivalin kapanış konuşmasını yapan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, festivalin başarıyla tamamlanmasında emeği geçen tüm ekibe ve destek veren sponsorlara teşekkür etti. Koyuncu, “17. Emirdağ Gurbetçi Festivali’ni başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Festivalimiz, hemşerilerimiz ve gurbetçilerimiz için unutulmaz anılarla dolu bir hafta oldu. Önümüzdeki yılın festivali için şimdiden hazırlıklara başladık. Bu festivalin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese, sanatçılarımıza ve katılımcılarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Binlerce Kişi Gurbetçi Festivali’nde BuluştuBinlerce Kişi Gurbetçi Festivali’nde Buluştu