Ülkemize Kaçak yollardan Giren Suriye uyruklu 2  yabancı şahıs Yakalandı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesi Süresi Dolan Vatandaşlara HatırlatmaAfyonkarahisar'da Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesi Süresi Dolan Vatandaşlara Hatırlatma

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü görevlilerince Göçmen Kaçakçılığının Önlenmesi ve Düzensiz Göçmenlerin yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen OPREASYONLARDA

Göçmen Kaçakçılığı suçuna karıştığı anlaşılan bir araç  içersinde Afyonkarahisar karayolu şehre giriş istikameti yol kontrol noktasında durduruldu.

 Araçta yapılan kontrollerde,

Suriye uyruklu M.O. isimli şahsın sürücülüğünü yaptığı araç içerisinde üzerinde resmi makamlarca tanzim edilmiş kimlik ya da kimlik yerine geçerli herhangi bir belgesi bulunmayan ülkemize illegal yollarla girdiği anlaşılan Suriye uyruklu 2 yabancı uyruklu şahsın ve geçici koruma kimlik belgesi bulunan ancak yaşı küçük olan  yabancı uyruklu şahsın bulunması nedeniyle araç sürücüsü şüpheli M.O. isimli şahıs, Göçmen Kaçakçılığı  suçu kapsamında çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Ayrıca ülkemize illegal yollardan giren kimliği bulunmayan ve Suriye uyruklu oldukları anlaşılan 2  yabancı uyruklu şahıs ise işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilmiştirdi.