-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Dinar'da Sosyal Hizmet Projelerini PaylaşıyorAfyonkarahisar Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Dinar'da Sosyal Hizmet Projelerini Paylaşıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı, tüketicilerin güvenilir gıdaya ulaşımını sağlamak için Karekod Sorgulama Sistemi'ni Tanıttı. İl Müdürü Şakir Çınar'ın başkanlığında gerçekleştirilen tanıtım toplantısına İl Müdür Yardımcısı Şehla Akpınar, Gıda ve Yem Şube Müdürü Hakan Balaban, Lokantacılar Odası Başkanı Osman Üçgül, Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, Şekerciler ve Pastacılar Odası Başkanı Abdurrahman Demirdak ve Kahvehaneciler Odası Başkanı Hüseyin Demirci katıldı.

Toplantıda, Karekod uygulamasının nasıl uygulanacağı meslek odası temsilcilerine anlatıldı. Gıda işletmelerinde tüketicilerin görebileceği alanlara Karekod görsellerinin asılması ve işletme sahiplerinin bilgilendirilmesi konularında destek talep edildi.

Karekod uygulaması ile birlikte, Bakanlık tarafından denetlenen gıda işletmelerinin adı, adresi ve denetim tarihleri tüketiciler tarafından kolayca erişilebilir hale getirildi.