Aranan Suçlu Sandıklı'da Jandarma Tarafından Yakalandı

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesi Süresi Dolan Vatandaşlara HatırlatmaAfyonkarahisar'da Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesi Süresi Dolan Vatandaşlara Hatırlatma

 

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, nitelikli konut dokunulmazlığını ihlal etme suçundan 3 yıl 3 ay 29 gün kesinleşmiş hapis cezası olan V.Ö. isimli şahsı Sandıklı ilçesinde yakalayarak adalete teslim etti.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, aranan suçluların yakalanmasına yönelik yürüttüğü başarılı operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan V.Ö., Sandıklı ilçesinde gerçekleştirilen titiz bir çalışma sonucunda yakalandı. Bu başarılı operasyon, jandarma ekiplerinin suç ve suçlularla mücadeledeki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Yakalanan V.Ö., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Afyonkarahisar E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi. Jandarma ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi, suçlunun adalete teslim edilmesini sağladı. 

Yetkililer, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.