Afyonkarahisar'da JASAT'ın Titiz Çalışmasıyla 4 Suçtan Aranan Şahıs Yakalandı

Gözden kaçırmayın

Hırsızlık Suçundan aranan şahıs Emniyetten Kaçamadı.Hırsızlık Suçundan aranan şahıs Emniyetten Kaçamadı.

 

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT, titiz çalışmaları sonucunda hakkında 1095 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve çeşitli suçlardan aranan O.Ç.'yi yakaladı.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), aranan şahısların tespiti ve yakalanması amacıyla yürüttüğü titiz çalışmalara bir yenisini daha ekledi. JASAT ekipleri, Bozulmuş veya Değiştirilmiş İlaç Ticareti, Mala Zarar Verme, Karşılıksız Yararlanma ve 2863 Sayılı Kanuna Muhalefet suçlarından toplam dört ayrı suç kaydı bulunan ve hakkında 1095 gün kesinleşmiş hapis cezası olan O.Ç. isimli şahsı Afyonkarahisar il merkezinde yakaladı.

Kontroller sırasında kardeşine ait kimliği ibraz eden O.Ç., JASAT ekiplerinin dikkati sayesinde yakalandı. Hemen gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Afyonkarahisar E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam ederken, vatandaşların güvenliği için yoğun çaba harcamaya devam ediyor.