-

Gözden kaçırmayın

Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, CHP İl ve İlçe Başkanlarını Ziyaret EttiDinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, CHP İl ve İlçe Başkanlarını Ziyaret Etti

Emirdağ ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla özel bir etkinlik düzenlendi. Program, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Kalender'in katılımıyla çelenk sunma töreni ile başladı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Atatürk Anıtı’na muhtarlar adına çelenk bırakılmasıyla devam etti.

Tören sonrası, Kaymakamlık tarafından Taş Konak Restoran’da muhtarlar onuruna bir yemek programı gerçekleştirildi. Bu programa Kaymakam Yasin Akgül ile Belediye Başkanı Serkan Koyuncu da katılarak ilçenin muhtarlarıyla bir araya geldi. Yemekte muhtarlar, sorunlarını ve taleplerini dile getirerek, birlik içinde çalışmanın önemi üzerinde durdular.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ Yüzyılı hedefi doğrultusunda muhtarlarla uyum içinde çalıştıklarını ve kendilerine köprü görevi üstlendikleri için teşekkür etti. Etkinliğe Kaymakam Yasin Akgül, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.