. Başkan Kahveci, “Bu bir bayrak yarışıdır ve bugüne kadar bu bayrağı taşıyan arkadaşlarımız görevlerini layıkıyla yerine getirdiler. Şimdi ise bayrağı devralan yeni arkadaşlarımızla daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Gözden kaçırmayın

Evciler Belediyesi'nin ZiyaretiEvciler Belediyesi'nin Ziyareti

 Başkan Kahveci, “Bu bir bayrak yarışıdır ve bugüne kadar bu bayrağı taşıyan arkadaşlarımız görevlerini layıkıyla yerine getirdiler. Şimdi ise bayrağı devralan yeni arkadaşlarımızla daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Sandıklı, Emirdağ, Dazkırı, İhsaniye ve Çobanlar İlçe Başkanlıklarına Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin onayı ile yeni isimler görevlendirildi. Başkan Kahveci, Emirdağ ilçe başkanlığına Mehmet Emre Demiral, Sandıklı İlçe Başkanlığına Ahmet Coşkun, Dazkırı ilçe başkanlığına Ali Atay, İhsaniye ilçe başkanlığına Fatih Ceylan ve Çobanlar İlçe başkanlığına Yusuf Özbay atandı.

“BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR”
Başkan Kahveci, "Bugüne kadar görev yapan ilçe başkanlarımıza, partimize ve davamıza verdikleri hizmetler için teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır ve bugüne kadar bu bayrağı taşıyan arkadaşlarımız görevlerini layıkıyla yerine getirdiler. Şimdi ise bayrağı devralan yeni arkadaşlarımızla daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

“YENİ ARKADAŞLARIMIZ PARTİMİZE GÜÇ KATACAK”
Başkan Ahmet Kahveci, yeni atanan ilçe başkanlarının isimlerini de kamuoyuyla paylaşarak, partinin ilkeleri doğrultusunda, MHP’nin yerel yönetimlerde daha etkin bir rol oynaması için çalışacaklarını vurguladı. Kahveci, "Yeni arkadaşlarımızın da sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getireceklerine ve partimize güç katacaklarına inanıyorum" dedi.