TECRÜBELİ GAZETECİ AFYONKARAHİSAR’I TANITIYOR

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Valisi Taşoluk Belediye Spor Kulübü Sporcularını ÖdüllendirildiAfyonkarahisar Valisi Taşoluk Belediye Spor Kulübü Sporcularını Ödüllendirildi

Stantların kurulduğu alana büyük ilgi gösteren vatandaşlar tüm stantları teker teker geziyorlar. Afyonkarahisar medyasının içinde bulunduğu Afyon Gazeteciler Cemiyeti’de motofestte kurduğu çadır stantla Afyon basınını tanıtıyor.

Dünya’nın gözü Afyon’a çeviren motofest’te, Afyon gazeteciler cemiyeti tarafından oluşturulan çadırda ziyaretçilere Afyon basını hakkında bilgiler veriliyor. Günlük gazetelerin ve internet haber sitelerinin tanıtıldığı stantta AGC Yönetim Kurulu üyesi Faruk Kılınç tarafından afyon basını haricinde ziyaretçilere şehrimiz hakkında da detaylı bilgiler sunuluyor.

 

Çok güzel bir mekânda oluşturulan Afyon Gazeteciler Cemiyetinin çadırına gelen ziyaretçilere, günlük gazetelerden ücretsiz olarak veren Gazeteci Faruk Kılınç, Afyonkarahisar’ın tarihi, kültürü, sanatı, ekonomisi ve hatta yöresel yemekleri hakkında da bilgiler veriyor.

Özellikle ziyaretçilere, Afyon sucuğu, lokum ve kaymağı hakkında bilgiler veren Gazeteci Faruk Kılınç, ziyaretçilerle bol bol fotoğraf çekiniyor.

Öte yandan AGC çadırı içindeki dev Atatürk Posteri ise büyük takdir topladı.