Emirdağ Belediyesinde Gençlik Meclisi Kuruluyor.

Gözden kaçırmayın

Kütahya'da Doğa Yürüyüşü EtkinliğiKütahya'da Doğa Yürüyüşü Etkinliği

 

Emirdağ Belediyesi, gençlerin fikir ve önerileriyle yerel yönetimlerde söz sahibi olabilecekleri, sorun ve önerilerini konuşabilecekleri bir ortamın oluşabilmesini sağlamak için 14-18 yaş aralığındaki gençlerin katılımıyla bir Gençlik Meclisi kuruyor.

Gençlerin karar alma süreçlerine aktif katılımını sağlamak ve ilçenin geleceğine yön veren fikirler geliştirmek amacıyla kurulacak bu meclis, gençlerin söz sahibi olmalarına olanak tanıyacak.

Seçim vaatlerini hızlı bir şekilde hayata geçirmeye başladıklarını söyleyen Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu; "Gençlerimiz, ilçemizin geleceğinin en önemli parçası.

Onların fikirleri ve önerileri bizim için çok değerli. Gençlik Meclisi, gençlerimizin ilçemizdeki karar alma süreçlerine katılmalarını ve kendilerini ifade etmelerini sağlayacak bir platform olacak. Bu sayede, Emirdağ’ın geleceğini gençlerimizle birlikte inşa edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Gençlik Meclisi, medeniyetimizi inşa edecek nesillerin, sevgi ve saygı anlayışına bağlı kalarak, gönüllülük ve sorumluluk duygusu içinde; kültürel, sosyal, ekonomi, birlikte yaşama kültürü, sanat, spor gibi gençliği ilgilendiren konularda yenilikçi fikirlerin katkılarıyla projeler üretmeyi amaçlamaktadır.