Taytak vatandaşlarla buluştu 

Gözden kaçırmayın

CHP 101. Yılını KutluyorCHP 101. Yılını Kutluyor

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Şuhut ve Evciler ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Milletvekili Taytak, "Meydanlarda ne söz verdiysek hepsinin arkasındayız. Yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci, İl Başkan Yardımcıları Doğan Şimşek, Coşkun Karaca İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Sabri Duysak, Abdullah Zeybek, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Şuhut İlçe Başkanı Ali Durmaz ile birlikte ilk olarak Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın’ı ziyaret etti. Taytak daha sonra ilçeye bağlı köyleri de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Ziyaret sırasında, Milletvekili Taytak ve beraberindeki heyet, Şuhut'un çeşitli köylerinde yaşayan halkla bire bir temas kurarak, yerel ihtiyaçları ve sorunları dinledi.

 Milletvekili Taytak, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Meydanlarda ne söz verdiysek hepsinin arkasındayız

. Yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" dedi. Milletvekili Taytak ve MHP heyeti daha sonra Evciler ilçesine geçerek burada köy ziyaretlerine devam etti.

Kahveci, “Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanındayız”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, “Köy halkıyla bir araya gelerek, onların taleplerini ve sorunlarını dinledik.

Bizler, her zaman olduğu gibi, köylerimizin ve vatandaşlarımızın yanında olmaya, onların ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz” diye konuştu.