Amerikan Kongresine bir SAVAŞ SUÇLUSU olan İTRAİL başbakanı HAYSİYETSİZ Nefretyahu ONUR KONUĞU olarak çağırıldı ve kürsüye geldiğinde tam 4 DAKİKA AYAKTA ALKIŞLANDI.

Nefretyahu’nun yaklaşık 1 saat süren konuşması sırasında 72 kez sözü kesilerek ALKIŞ YAĞMURUNA tutuldu ve sözünü GURURLU SİYONİST olması ile övünen Joe Biden’a teşekkürle bitirdi.

ABD’nin 5 Kasım seçimlerinde aday bile yapılmayan ONURSUZ SİYONİST Joe Biden, siyasal tabir ile TOPAL ÖRDEK (KÖTÜRÜM ÖRDEK) durumunda iken sırf Nefretyahu’yu GAZZE SOYKIRIMINDAN dolayı dünya kamuoyu gözünde temize çıkartmak için Siyonizm’in ASKERİ KALESİ olan ABD’ye çağırdı.

Dünya EMPERYALİZMİNİN merkezi olan Abd kongre kürsüsünden hiç SİVİL ÖLDÜRMEDİĞİ yalanı ile tüm Müslümanlara KİN KUSMASINA fırsat verdi.

Yukarıda birkaç satırla özetlemeye çalıştığımız bu kongre konuşması, bir konuşmadan daha çok kongre KÜRSÜSÜNDEN HAVLAMAKTAN öteye gitmeyen bir durum oldu.

Gelelim bu kongre kürsüsünden ÜRMENİN yorum ve tespit kısmına.

Sizin de aklınıza geliyordur. Nasıl olur da tüm dünyanın gözü önünde bu kadar ağır bir ZULÜM ve SOYKIRIM yapılırken kimseden ses çıkmaz?

Hemen kısaca cevap verelim.

Kimsenin Sesi çıkmaz çünkü, zulme itiraz edip karşı çıkacak her toplum ve devleti çok önceden KREDİ ve BORÇ ile elini ayağını bağladılar, ses çıkartacak her yöneticiyi de bir DARBE ile indirdiler (Muhammed MURSİ), İTAAT edecek ve zulme göz yumacak KİFAYETSİZ MUHTERİSLERİ yönetici yaptılar da ondan (Abdulfettah el SİSİ).

Siz sanıyorsunuz ki bu GLOBAL SİYONİST SERMAYE, ülkelerin kalkınması ve refaha ulaşması için BORÇ veriyor, oysa asla ve kat’a bu niyet yoktur ve olmamıştır.

Bizim Anadolu’da bir söz var “BORÇ ALAN EMİR ALIR”.

Dünyada şu kadar ARAP ülkesi ve bu kadar İSLAM toplumu olmasına rağmen 2 milyar Müslümanın gözünün içine baka baka 40 bin masum öldürülerek SOYKIRIM uygulanıyor ve kimsenin hiç SESİ ÇIKMIYOR!

Çünkü Müslüman insanlar KARDEŞ olduklarını UNUTTULAR ve kukla yöneticiler de kendi koltuklarının derdine düştüler.

1492’de bu Siyonist Yahudileri topraklarından süren İSPANYA (Hristiyan) ve MANDELA’NIN memleketi Güney AFRİKA Cumhuriyeti, bugün itrail ve nefretyahu’yu insan hakları mahkemesinde yargılanmasını isterken hem soydaşı hem de dindaşı olan ARAP ÜLKELERİNDEN gık çıkmıyor.

Zira Amerikan ve İngiliz bankalarındaki PETRO DOLARLARA el konur KORKUSU kardeşlerinin ACI FERYADINA karşı sağır yapıyor.

Biz ne zaman TİCARETİ (kar/fayda) DİN yaptık işte o gün bu gündür ne zulüm bitti ne yüzümüz güldü.

Ne diyordu şair:

Zulmü ALKIŞLAYAMAM, zalimi asla sevemem;
Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem.

Biri ecdadıma saldırdı mı? Hatta boğarım!
Boğamazsın ki!
Hiç olmazsa yanımdan kovarım. M.A. Ersoy.

Bu durumu İnsanlığın yüz akı ve gönüllerin sultanının ağzından bir söz ile anlatacak olursak.” Kişi DOSTUNUN DİNİ üzeredir”. Hz. MUHAMMED (s.a.v)

Yine sözlerin en güzeli ile bu hali açıklayalım.

“Zalimlere meyletmeyin. Yoksa size de ATEŞ DOKUNUR. Sizin Allah’tan başka dostunuz da yoktur. Sonra size yardım da edilmez”. Hud 113

Son söz: Bugün GÖZ YUMDUKLARINIZ yarın size GÖZ AÇTIRMAYACAKTIR.