Kısa süre önce Afyonkarahisar İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü görevine atanan Ceyhun Bayram, geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.
Gözden kaçırmayın

Kısa süre önce Afyonkarahisar İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü görevine atanan Ceyhun Bayram, geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.
Afyonkarahisar'da Acı Kayıp: Ceyhun Bayram Hayatını Kaybetti
Afyonkarahisar İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğüne kısa bir süre önce atanan Ceyhun Bayram, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Yaşanan acı olay, şehirde ve görev yaptığı kurumda büyük üzüntüye neden oldu.
Yeni Görevine Kısa Süre Önce Başlamıştı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Afyonkarahisar İl Müdürlüğü görevine atanan Ceyhun Bayram, kısa süre önce yeni görevine başlamıştı. Görevine büyük bir motivasyon ve heyecanla başlayan Bayram’ın ani vefatı, hem meslektaşlarını hem de Afyonkarahisar halkını yasa boğdu.
Trafik Kazası Sonucu Yaşamını Yitirdi
Edinilen bilgilere göre, geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Ceyhun Bayram, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili detaylı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Yorumlar
Yorum Yap