Hakan Erdoğan'ın 23.Nisan Kutlama Mesajı
Gözden kaçırmayın

23 Nisan 1920, milletimizin kendi geleceğine sahip çıktığı, millî iradenin esas alındığı yeni bir dönemin başlangıcıdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasıyla bağımsızlık mücadelemiz yalnızca cephede değil; fikirde, iradede ve inançta da vücut bulmuştur.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, bu anlamlı günü çocuklara armağan etmesi, sadece geçmişin değil geleceğin de emaneti olduklarını bizlere göstermiştir. Çünkü bir ülkenin yarınını inşa edecek olanlar, bugün sevgiyle büyüttüğümüz, değer verip eğittiğimiz çocuklardır.
Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyor, tüm çocuklarımızın bayramını yürekten kutluyorum.
Hakan Erdoğan Altınokta körler derneği Afyonkarahisar şube başkanı ve Altınokta körler derneği eğitimden sorumlu genel başkan yardımcısı
Yorumlar
Yorum Yap