-

Gözden kaçırmayın

Afyon’da Blok Mermer Fuarı Sektöre Büyük Fırsatlar SunacakAfyon’da Blok Mermer Fuarı Sektöre Büyük Fırsatlar Sunacak

Botaş Nehir Tekstil İşletmeleri A.Ş. Fabrika Müdürü Cesur Danacı, önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Danacı, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile bir araya geldi.

Görüşme, Ticaret ve Sanayi Odası'nın merkezinde gerçekleştirildi. Bu buluşmada, Afyonkarahisar'ın tekstil sektöründeki yeri ve potansiyel iş birlikleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda, iki kurum arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi gerektiği üzerinde duruldu.

Cesur Danacı, işletme faaliyetleri hakkında detaylı bilgi verdi ve gelecekte gerçekleştirilebilecek ortak projeler hakkında görüşlerini aktardı. Hüsnü Serteser ise tekstil sektörünün bölge ekonomisine katkılarından bahsederek, Afyonkarahisar’ın sanayi gücünü daha da ileriye taşımak için çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Bu ziyaret, bölgedeki sanayi iş birliklerini güçlendirme ve tekstil sektörünün etkisini artırma amacı taşıyor. İlerleyen süreçte, yapılacak ortak projelerin, bölge ekonomisine önemli katkılar sağlaması bekleniyor.