-
Gözden kaçırmayın
Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Eğitim Kurumları Müdürlerini Kabul EttiAfyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Bayat ilçesine bağlı mahalle ve köy muhtarlarıyla önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, muhtarların ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Yiğitbaşı, sorulara yanıtlar verdi ve taleplere çözüm önerilerinde bulundu.
Muhtarların Önemi Vurgulandı
Vali Yiğitbaşı, toplantıda muhtarların vatandaşların sorunlarının ilgili kurumlara iletilmesindeki kritik rolüne dikkat çekti. Bu bağlamda, muhtarların taleplerini yakından takip edeceğini ve çözümler üretmek üzere gerekli adımları atacağını belirtti.
Toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ve işbirliği olanağı sağlarken, muhtarlar da yerel yönetimdeki rolleri ve sorumlulukları üzerinde durarak, faaliyetlerini etkili bir şekilde sürdürebilmeleri için gereken destekleri dile getirdi.
Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen bu toplantı, yerel yönetim ve halk arasındaki iletişimi güçlendirmeyi hedeflerken, muhtarların sorunlarına yönelik hızlı ve etkili çözüm sağlama amacı taşıyor.
Yorumlar
Yorum Yap