Afyonkarahisar, Uşak ve Denizliden gelen motorsever gençler ile İstanbul ve Afyonkarahisardan katılım sağlayan amatör telsizciler Hocalar ilçesi Yağcı köyünde bulunan Eldizan yaylasında bir araya geldiler

Gözden kaçırmayın

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytaktan Gençlik Ve Spor Bakanı Dr.Osman Aşkın Bak’ı Ziyaret etti.Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytaktan Gençlik Ve Spor Bakanı Dr.Osman Aşkın Bak’ı Ziyaret etti.

Afyonkarahisar, Uşak ve Denizliden gelen motorsever gençler ile İstanbul ve Afyonkarahisardan katılım sağlayan amatör telsizciler Hocalar ilçesi Yağcı köyünde bulunan Eldizan yaylasında bir araya geldiler.

Motorcu gençler engebeli arazide oluşturdukları patika yollarda hünerlerini sergilerken piknik alanında bulunan çocuklar ilgiyle onları izlediler. Sonrasında ise hepAfyonkarahisar, Uşak ve Denizliden gelen motorsever gençler ile İstanbul ve Afyonkarahisardan katılım sağlayan amatör telsizciler Hocalar ilçesi Yağcı köyünde bulunan Eldizan yaylasında bir araya geldiler. Motorcu gençler engebeli arazide oluşturdukları patika yollarda hünerlerini sergilerken piknik alanında bulunan çocuklar ilgiyle onları izlediler. Sonrasında ise hep beraber Türk bayrağı arkasında bu güzel etkinliği fotoğraflayarak sonlandırdılar. etkinliği fotoğraflayarak sonlandırdılar.