-

Gözden kaçırmayın

TRT’nin 10 yıldır büyük bir heyecanla düzenlediği Geleceğin İletişimcileri Yarışması Ödül Töreni’ne katılmaktan büyük bir memnuniyet duydum.TRT’nin 10 yıldır büyük bir heyecanla düzenlediği Geleceğin İletişimcileri Yarışması Ödül Töreni’ne katılmaktan büyük bir memnuniyet duydum.

Kütahya’nın en köklü ticaret ve turizm merkezlerinden biri olan Saman Pazarı bölgesinde önemli iyileştirme çalışmaları başlatılıyor. Proje kapsamında dış cephe değişimi, cephe iyileştirme, sokak görünümü düzenlemeleri ve ışıklandırma gibi konular ele alınacak.

Proje İncelemesi Gerçekleşti

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, proje detaylarını incelemek amacıyla bir heyetle birlikte Saman Pazarı bölgesinde yerinde incelemelerde bulundu. Başkan Kahveci'ye, Belediye Başkan Yardımcısı Gülteri Uyanık, Kütahya Belediye Meclisi Estetik Komisyonu üyeleri ve ilgili birim müdürleri eşlik etti.

Katkı Fırsatları Değerlendirildi

İnceleme sırasında, yapılacak iyileştirme çalışmalarının bölgeye katacağı değerler ile ilgili çeşitli katkılar değerlendirildi. Saman Pazarı'nın tarihsel ve kültürel önemini artırmayı hedefleyen bu çalışmalar, bölgenin ticari yaşamına ve turizmine olumlu yansımalar sağlayacak.

#Kütahya #SamanPazarı #ticaret #turizm