-

Gözden kaçırmayın

Su Tasarrufu ve Doğal Kaynakların KorumasıSu Tasarrufu ve Doğal Kaynakların Koruması

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 101'inci yıl dönümü kutlama programı hazırlıkları çerçevesinde bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantı, Kaymakamlık toplantı salonunda, Dinar Kaymakamı Kemal Duru'nun başkanlığında yapıldı.

İş ve İşlemler Görüşüldü: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda düzenlenecek etkinlikler için kamu kurum ve kuruluşlarının yapacağı iş ve işlemler ele alındı. Toplantıda, bayram kutlamalarının düzenli bir şekilde gerçekleştirilmesi ve kurumlar arası koordinasyonun sağlanması amacıyla gerekli kararlar alındı.

Katılımcılar: Toplantıya Dinar Kaymakamı Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, İlçe Jandarma Komutanı Fuat Topal, İlçe Emniyet Müdür Vekili Tolga Pazar, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Mezher Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, İlçe Yazı İşleri Müdürü Tekin Mumcu, İlçe Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Mehmet Över, İlçe Gençlik Spor Müdürü Abdulkerim Yıllık, İlçe Müftüsü Ahmet Kervancıoğlu, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İrfan Yüksel, Zabıta Müdürü Onur Özkan ve diğer ilgili kurum amirleri katıldı.