-

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Kahveci, Dünya Hayvanları Koruma Günü Etkinliklerine KatıldıBelediye Başkanı Kahveci, Dünya Hayvanları Koruma Günü Etkinliklerine Katıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Aydın'da İl Teşkilatı ile bir araya geldi. Toplantıya katılan Dervişoğlu, teşkilat mensuplarıyla birlikte partinin birlik ve dayanışma ruhunu güçlendirme hedefinde olduklarını vurguladı.

Bugün Aydın'da gerçekleştirilen bu toplantıda, partililerin bağlılığının önemi üzerinde duruldu. Dervişoğlu, "Her bir teşkilat mensubumuzun azmi ve gayretiyle güçlenen İYİ Parti, milletin sesi bir daha asla bastırılamayacak." ifadesine yer verdi.

Dervişoğlu, daha iyi bir Türkiye için hep birlikte emek verilmesi gerektiğini ve gelecekte daha iyisi için mücadele etmeye devam edeceklerini dile getirdi. Aydın'daki partililerin coşkusu ve enerjisi, toplantıya damgasını vurdu.

Toplantıda dile getirilen mesajlar, İYİ Parti'nin köklerinin güçlü olduğunu ve Aydın'da da bu güçlü yapının hissedildiğini ortaya koydu. Herkesin ortak amacı, partinin gücünü artırmak ve halkla daha yakın bir bağ kurmak.