-

Gözden kaçırmayın

İscehisar Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan İlçe Müftülüğünü Ziyaret Ettiİscehisar Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan İlçe Müftülüğünü Ziyaret Etti

Bolvadin Belediyesi, ilçedeki altyapı çalışmalarını güçlendirmek için tarihi bir asfaltlama projesine imza atıyor. Toplamda 52.000 metrekarelik alanın sıcak asfalt ile kaplanacağı bu projeyle, yolların modernleşmesi hedefleniyor. Projenin maliyeti 12.500.000 TL olarak belirlenirken, İller Bankası'ndan alınan 7.000.000 TL hibe desteği ile de destekleniyor.

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarının bu projeyi ilçenin tarihindeki en büyük altyapı yatırımı olarak nitelendirdi. Başkan Aynacı, “Bu asfaltlama çalışması ile Bolvadin’i daha modern ve yaşanabilir bir hale getirmeyi amaçlıyoruz. Devletimizin verdiği destek sayesinde bu projeyi hayata geçiriyoruz,” dedi.

Başkan Aynacı, projeye katkıda bulunan meclis üyeleri ile işbirliği içinde çalıştıklarını belirterek, “Hep birlikte ilçemizin kalkınması ve halkımızın daha iyi hizmet alması adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.