-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Belediyesi Konteyner Evleriyle Yaşlı Vatandaşlara Destek OluyorAfyonkarahisar Belediyesi Konteyner Evleriyle Yaşlı Vatandaşlara Destek Oluyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Karşıyaka Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek yerinde sorunları dinledi. Toplantıya katılan mahalle sakinleri, kendi taleplerini doğrudan Başkan Köksal'a iletme fırsatı buldular.

Başkan Köksal, her mahalleye eşit ve hak ettiği hizmeti ulaştırmanın belediyenin en büyük önceliği olduğunu vurguladı. Toplantıda, Karşıyaka Mahallesi'nde yaşanan sorunların hızlı bir şekilde çözülmesi adına ilgili birimlerle birlikte çalışacaklarını belirtti. Sakinlerin taleplerine duyarlılık gösteren Köksal, bu tür buluşmaların sıkça yapılacağını ve sorumluluk bilinciyle hareket edeceklerini ifade etti.

Başkan Köksal, mahalle ziyaretlerinde sorumluluk alanlarını daha iyi anlama fırsatı bulduklarını, bu bağlamda oluşturulan iletişim kanalları ile sorunların tespit edilip etkili çözümler üreteceklerini dile getirdi. Karşıyaka Mahalle sakinlerinin sorunlarının yerinde dinlenmesinin, sorunlara duyulan duyarlılığın yanı sıra çözüm üretme sürecinde de önemli bir aşama olduğunu sözlerine ekledi.