Afyonkarahisar Belediyesi'nin yeni açtığı Halk Lokantası'nda Vali Kübra Güran Yiğitbaşı ve Belediye Başkanı Burcu Köksal, vatandaşlarla birlikte yemek yedi.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Kahveci, Dünya Hayvanları Koruma Günü Etkinliklerine KatıldıBelediye Başkanı Kahveci, Dünya Hayvanları Koruma Günü Etkinliklerine Katıldı



Afyonkarahisar'da İkinci Halk Lokantası Hizmete Açıldı


Afyonkarahisar Belediyesi, halk hizmetine yönelik iki farklı noktada açtığı Halk Lokantası’nın ikincisini Anıt Park'ta faaliyete geçirdi.

 

 Açılış etkinliğine Vali Kübra Güran Yiğitbaşı ve Belediye Başkanı Burcu Köksal katıldı.

Vali ve Başkan, Halkla Bir Araya Geldi
Başkan Köksal'ın davetlisi olarak öğle yemeği için bir araya gelen Vali Yiğitbaşı, lokantada vatandaşlarla ve çalışanlarla sohbet etti.

Vali Yiğitbaşı, elinde tepsiyle poz vererek tabldotla yemek aldı. İkili, aynı masada yemek yiyerek halkla iç içe bir ortam oluşturdu.

Yemek sonrasında, Vali Yiğitbaşı, Başkan Köksal’a misafirperverliği için teşekkür etti. 

Afyonkarahisar Belediyesi, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Sayın Valimiz Kübra Güran Yiğitbaşı ile birlikte, yeni açılan Halk Lokantamızda vatandaşlarımızla aynı sofrada buluştuk. Afyonkarahisar için çalışmaya ve halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.