Gerçek tatbikatı Aratmadı.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Kahveci, Dünya Hayvanları Koruma Günü Etkinliklerine KatıldıBelediye Başkanı Kahveci, Dünya Hayvanları Koruma Günü Etkinliklerine Katıldı

Türkiye Acil Müdahale Planı çerçevesinde düzenlenen deprem tatbikatına Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fatih Dağlı, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Cem Kasapoğlu, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı J. Kıd. Albay Tolga Yağan, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Atila Altunbudak ve kurum temsilcileri katıldı.

Gerçeğini aratmayan tatbikata, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi, Arama Kurtarma Derneği, Dinar Arama Kurtarma, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Arama Kurtarma Ekibi, Anda, İnsani Yardım Vakfı Arama Kurtarma, Memur-Sen Arama Kurtarma, İlk Yardım Arama Kurtarma ve Dayanışma Derneği ve Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti Afyonkarahisar Şubesi başta olmak üzere 23 Türkiye Acil Müdahale Planı Ekibi’nden yaklaşık 150 personel ile katıldı.