-

Gözden kaçırmayın

İscehisar Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan İlçe Müftülüğünü Ziyaret Ettiİscehisar Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan İlçe Müftülüğünü Ziyaret Etti

Dinar Belediyesi tarafından düzenlenen "Dünden Bugüne Dinar’da Sivil Toplum Kuruluşlarının Sosyal ve Kültürel Hayata Katkıları" başlıklı söyleşi, Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Etkinliğe Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, ilçe kaymakamı Kemal Duru, ilçe emniyet müdürü vekili Tolga Pazar ve ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkanı Veli Özcan katıldı.

Açılış konuşmasını Türk Ocakları Dinar Şube Başkanı Tuncay Yıldız yaptı. Program, sivil toplum kuruluşlarının sosyal ve kültürel hayata katkılarını ele alarak devam etti. Toplantıda, günün anlam ve önemini belirten şiirler de sunuldu.

Başkan Topçu, sivil toplum kuruluşlarının toplumun gelişimindeki önemine vurgu yaptı. Dinar'daki bu kuruluşların, toplumsal birlik ve beraberliği güçlendirmede büyük rol oynadığını ifade etti.

Söyleşinin sonunda, protokol üyelerine ve katılımcılara, yazar ve şairlerden alınmış kitaplar hediye edildi. Başkan Topçu, bu tür organizasyonların toplum bilincinin artırılması ve ortak değerlerin korunmasında önemine dikkat çekerek emeği geçenlere teşekkür etti.