Afyonkarahisar Üç Bant Bilardo İl Şampiyonası 2. Etap Turnuvası Tamamlandı

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

 

Afyonkarahisar'da bilardo heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye Bilardo Federasyonu'nun 2024 faaliyet programı Afyonkarahisar Bilardo İl Temsilciliği tarafından organize edilen 3 Bant Bilardo İl Şampiyonası 2. Etap Turnuvası, büyük bir heyecanla sona erdi. Limaj Bilardo Salonu'nda düzenlenen turnuvada, 69 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Üç gün boyunca süren turnuvada, bilardo tutkunları birbirinden çekişmeli maçlara tanıklık etti.

Çekişmeli Maçlar ve Yarı Final Heyecanı

Turnuvanın son günü olan yarı final maçları, büyük bir heyecanla takip edildi.

Bilardo ustalarının kıyasıya mücadele ettiği yarı finallerin ardından, finalde yükselen iki isim Tuncay Temirkaya ve Zeynel Abidin Şahintepe oldu. 

Yarı finalde mağlup olan Enver Mut ve İbrahim Tiryaki ise üçüncülüğü paylaştılar. Onun iki oyuncusu da turnuva boyunca gösterdikleri başarılı performansla büyük takdir topladı.

Şampiyon Tuncay Temirkaya Oldu

Turnuvanın final maçında karşı karşıya gelen Tuncay Temirkaya ve Zeynel Abidin Şahintepe, projenine muhteşem anlar yaşattı. Büyük bir çekişmeye sahne olan final müsabakasını kazanan Tuncay Temirkaya, Afyonkarahisar 3. Bant Bilardo İl Şampiyonası 2. Etap Turnuvası'nın şampiyonu oldu.

Zeynel Abidin Şahintepe ise müsabakaları ikinci sırada tamamladı.

Dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından takdim edildi. Kasapoğlu, kazananları tebrik ederek, sporculara olan desteklerinin süreceğini belirtti.

Ayrıca turnuvanın tüm parçalarına ve organizasyon ekibine teşekkür eden Kasapoğlu,

Afyonkarahisar'daki spor sistemlerinin her geçen gün daha da belirginleştiğini vurguladı.