Yesevi Kardeşleri anma etkinliğinin ikincisi düzenlenecek.

Gözden kaçırmayın

Ertugrul Gaziyi anma ve Söğüt şenlikleri Çoşkuyla KutlandıErtugrul Gaziyi anma ve Söğüt şenlikleri Çoşkuyla Kutlandı

Anma etkinliğinin ikincisi düzenlenecek

Afyonkarahisar’ın İhsaniye İlçesine bağlı, Yukarı Tandır Köyünde bulunan Yesevi Kardeşleri anma etkinliğinin ikincisi düzenlenecek.

Afyonkarahisar Kültür Edebiyat ve Yazarlar Derneği ile Yukarı Tandır Köyü muhtarlığının ortaklaşa olarak düzenlediği program 15 Eylül Pazar saat 14.00’te başlayacak olan, anma programı ile alakalı olarak, Afyonkarahisar Kültür Edebiyat ve Yazarlar Derneği Başkanı Dr. Mustafa Küçük ilhan şu ifadelere yer verdi;

“ Değerli kamuoyu Allah nasip ederse 15 Eylül Pazar Günü Yukarı Tandır Köyünde Bulunan Allah Dostlarından Hoca Ahmet Yesevi torunlarından olan, Yesevi kardeşleri Anma etkinliğimizin 2. cisini gerçekleştireceğiz. Köy muhtarlığı ile ortaklaşa hazırladığımız etkinlikte hep birlikte yemek ikramımız olacak, ardından Yasin-i Şerif ve toplu dua okunuşunu gerçekleştirip protokol konuşmalarının ardından plaket takdimi ile programımızı sonlandıracağız. Bu etkinliğimize ben t buradan tüm basın mensuplarımızı ve protokolümüzü şimdiden davet ediyor hepinize saygılar sunuyorum.” Dedi.