Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da bir araç cayır cayır yandıAfyonkarahisar'da bir araç cayır cayır yandı

Türkiye’nin en kapsamlı spor ve gençlik festivallerinden biri olan NG Afyon Motofest, dördüncü gününde de motor sporları tutkunlarını ve müzikseverleri bir araya getirdi. Bu yıl "Ustalara Vefa" teması çerçevesinde sahne alan özel konuk, arabesk ve fantezi müziğin unutulmaz sesi Gökhan Güney oldu.

 Aynı akşam sahne alan ve genç kuşağın favori rap sanatçılarından Sefo, festival alanına bambaşka bir enerji getirdi.

Sefo, sahneye çıkmasıyla birlikte festival alanında bulunan 100.000’den fazla katılımcıyı coşkulu performansıyla adeta büyüledi. Gecenin ritmini yükselten Sefo, "Kaçak Göcek" şarkısını ilk kez Afyon'da canlı olarak seslendirdi.

 

Dördüncü gününde hem motor sporları tutkunlarını hem de müzikseverleri ağırlayan NG Afyon Motofest, her yaştan katılımcıya hitap eden zengin içeriğiyle büyük beğeni topladı. Festivale gelen ziyaretçiler, unutulmaz konserler ve etkinliklerle dolu bir gün yaşarken, etkinliğin sunduğu eğlence ve spor dolu atmosferi doyasıya deneyimledi.

 

"Ustalara Vefa" Sahnesinde Gökhan Güney'e Anlamlı Hediye

Festival kapsamında her yıl geleneksel hale getirilecek olan “Ustalara Vefa” sahnesinin özel konuğu, arabesk ve fantezi müziğin efsanevi ismi Gökhan Güney oldu.  

Bir döneme damga vuran şarkılarını NG Afyon Motofest sahnesinde seslendiren usta sanatçı Güney, festival katılımcılarına nostaljik anlar yaşattı. Müziğe katkılarından dolayı teşekkür eden Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız, Gökhan Güney’e anlamlı bir hediye takdim etti.

Yüzbinler Coştu, Yeni Şarkısını Canlı Okudu

Genç neslin en sevilen rap sanatçılarından Sefo, NG Afyon Motofest’e yeni bir heyecan getirdi. Sahneye adım atar atmaz, festival alanındaki 100.000’i aşkın katılımcıyı enerjik performansıyla kendine hayran bıraktı. Gecenin ritmini doruğa çıkaran Sefo, dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşatarak, "Kaçak Göcek" şarkısını ilk kez Afyon'da canlı olarak seslendirdi ve büyük beğeni topladı.

Konserin ilerleyen saatlerinde, Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke sahneye çıkarak Sefo’ya özel bir hediye sundu. Akülke, ünlü rap sanatçısına çiçekle birlikte, Filistin ve Türkiye bayraklarının yer aldığı anlamlı bir atkı takdim etti. Sefo, bu hediye sonrası sahnede atkıyı boynuna takarak, Filistin'deki insanlık dramına dikkat çekti. Yaptığı kısa konuşmada, "Çocuklar ölmesin, şehirler bombalanmasın" sözleriyle güçlü bir mesaj veren Sefo, festival alanındaki izleyicilerden büyük alkış aldı ve bu duyarlılığıyla takdir topladı.

Gece boyunca enerjisi hiç düşmeyen Sefo, sevilen şarkısı İmparator’u seslendirerek büyük beğeni kazandı. Dinleyicilerin yoğun tezahüratları üzerine şarkıyı bir kez daha seslendiren Sefo, unutulmaz bir performansa imza attı.