BAŞKAN KÖKSAL MAHALLELERİMİZE HAK ETTİĞİ HİZMETİ GETİRİYORUZ"

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Önemli Bir Nişan merasimine imza Attı.Afyonkarahisar'da Önemli Bir Nişan merasimine imza Attı.

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, "Mahalle Buluşmaları" kapsamında Yeşilyurt Mahallesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Başkan Burcu Köksal’a, Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Ali Salman ve belediye personeli de eşlik etti. Başkan Burcu Köksal, mahalle sakinleriyle muhtarlık önünde buluşarak onların istek, talep, öneri ve şikayetlerini dinledi.

"SİZLERİ DİNLİYOR, TALEPLERİNİZİ NOT ALIYORUZ"
Yeşilyurt Mahallesi sakinlerine hitap eden Başkan Burcu Köksal, öncelikle 31 Mart Yerel Seçimlerinde kendisine verilen destekler için teşekkür ederek, " Mazbatamızı aldıktan sonra hemen 'Mahalle Buluşmaları' ile mahallelerimize ziyaretlere başladık.

Her hafta 1-2 mahallemizi ziyaret ederek sizlerle buluşuyoruz, taleplerinizi, isteklerinizi, önerilerinizi ve şikayetlerinizi dinliyoruz.

 Bu talepleri not alıp ilgili müdürlerimiz ve personelimizle birlikte yapılması gereken hizmetleri belirliyoruz. Bugün de Yeşilyurt Mahallesi'ndeyiz." dedi.

"YILLARDIR HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALAMAYAN BİR MAHALLE"
Yeşilyurt Mahallesi'nin, yıllardır hak ettiği hizmeti alamadığını belirten Başkan Burcu Köksal, "Seçim öncesinde de mahalle sakinlerimiz bu durumu dile getirmişlerdi.

 Muhtarımızla zaman zaman görüşüyoruz ve taleplerini alıyoruz.

Ancak sizlerden doğrudan sorunları ve önerileri duymak bizim için en doğru yol.

Bugün de sizleri dinlemek, sorunları yerinde tespit etmek ve mahallede yapılacak hizmetleri planlamak için buradayız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

"MAHALLEMİZ İÇİN GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPILACAK"
Mahalle Muhtarı Ali Salman ise ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkan Burcu Köksal’a teşekkür ederek, "Belediye Başkan Burcu Köksal’ın Yeşilyurt Mahallemize gelerek bizleri dinlemesi büyük bir mutluluk. 

Mahallemizin eksiklerini dile getirdik.

İnanıyoruz ki mahallemiz için güzel çalışmalar yapılacak." ifadelerini kullandı.