Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Çetinkaya ve Ülkü Ocakları İl Yönetimi, bir taraftan sosyal sorumluluk çalışmalarına devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

Mevlid Kandili Özel ProgramıMevlid Kandili Özel Programı

 

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Çetinkaya ve Ülkü Ocakları İl Yönetimi, bir taraftan sosyal sorumluluk çalışmalarına devam ediyor

; bir taraftan da gençleri zehir tacirlerine karşı koruyor

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Çetinkaya ve Yönetimi, sosyal sorumluluk faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.Son Olarak Kayıhan Kasabası'nda Annelerinin Sütü Yetmeyen Buğlem ve Mehmet İsimli İkiz bebekleri ziyaret edip aylık mama ihtiyaçlarını tedarik eden Çetinkaya; "Asena Birim Başkanımız Büşra Hilal Gültekin Hanımefendinin Organizasyonu, MHP KAÇEP Başkanı Sayın Nesrin Çelikbilek ve Üyelerinin destekleri ile bugün yine Yunus olmaya gayret ettik. Varlığımızı, varlıklarına armağan ettiğimiz, Türk'ün istikbali; Buğlem ve Mehmet, analarının ak sütü gibi helal; Afyonkarahisar Ülkü Ocakları'nın Organize Ettiği Sosyal sorumluluk adımlarıyla palazlanıyorlar.

Varsın ötesini Yavuz yüzümüzle muhatap olacak olan Milliyetçiliğini yaptığımız Türk Milleti’nin geleceği olan çocuk ve gençlerimizi zehirleyen madde tacirleri düşünsün” dedi. 
TÜRK GENÇLİĞİNE ANLAMLI ÇAĞRI
Çetinkaya, “Ülkü Ocaklılar olarak gayretimiz, mazluma Yunus olabilirken çağımızın ve istikbalimizin kanayan yarası madde bağımlılığının müsebbipleriyle fiziki ve mental anlamda mücadelemizde Yavuz yüzümüzü göstermektir.

 Türk Gençliğine açık çağrımdır; muhtaç olduğunuz kudreti bulacağınız, damarlarınızda akan asil kanı kirletmeyin” ifadelerini kullandı.