Dereceye giren öğrencilere Başkan Şahin’den Cumhuriyet Altını!

Gözden kaçırmayın

İŞGÜCÜ UYUM PROGRAMI BU HÂLİYLE OKULLARIN SORUNUNU ÇÖZEMİYORİŞGÜCÜ UYUM PROGRAMI BU HÂLİYLE OKULLARIN SORUNUNU ÇÖZEMİYOR

 

2024 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında ilk 10.000 kişi arasında dereceye giren Erkmen’de ikamet eden öğrencilere Erkmen Belediye Başkanı Yücel Şahin tarafından ödül verildi.

Erkmen Belediye Başkanı Yücel Şahin Ortaokul, Lise ve Üniversite’de okuyan öğrencilere yapılan eğitim yardımlarından sonra Üniversite sınavında ilk 10.000’e giren öğrencilere Cumhuriyet altını hediye etti.

Başkan Şahin, “Gençler bizim geleceğimiz, umudumuz, her şeyimizdir. Gençlere yönelik çalışmalarımız artarak devam edecek. Gençlerimizin eğitimde, sporda, sanatta ve bilimde daha çok başarıya ulaşmaları, vatanımıza ve milletimize faydalı birer birey olarak yetişmeleri adına her zaman yanlarında olacağız.

Erkmen belediyesi olarak öğrencilerimize yardım etmeye devam edeceğiz. Dereceye giren öğrencilerimize bundan sonraki okul hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında dereceye giren ve Y-DİL puan türünde 2982. olan Nimet Koç (Hacettepe Üniversitesi İngilizce Mütercim ve Tercümanlık),Y-SAY puan türünde 2515. olan Tuna Başpınar (Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi) ile velileri eğitim ve öğretime verdiği desteklerden dolayı Başkan Yücel Şahin ve Erkmen Belediyesine teşekkür ettiler.