-

Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Eskişehir, düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümünü kutladı. Bu özel etkinlik kapsamında, Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen “Prof. Dr. İlber Ortaylı ile 2 Eylül Eskişehir’in Kurtuluş Mücadelesindeki Yeri ve Önemi; Atatürk’ün Eskişehir Temasları” konulu konferansa katılım sağlandı.

Konferans, tarihi süreçte Eskişehir’in anlamını ve Atatürk'ün bu şehirle olan ilişkisini derinlemesine ele aldı. Etkinlik, şehrin geçmişine ışık tutarken katılımcılara önemli bilgiler sundu. Bu anlamlı günde, Eskişehir halkının yanı sıra tarih severlerin de ilgi odağı oldu.

Konferans, hem eğitimci hem de tarihçi olan Prof. Dr. İlber Ortaylı tarafından gerçekleştirildi ve Eskişehir’in kurtuluş mücadelesindeki önemi bir kez daha vurgulandı. Bu önemli etkinlik, şehrin tarihine olan bağlılığın ve kültürel bilinçlenmenin güçlenmesine katkıda bulundu.