MİLLETVEKİLİ TAYTAK UYARMIŞTI

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Sağlık Müdürlüğünden  15 Eylül Dünya Lenfoma Farkındalık Günü.Afyonkarahisar Sağlık Müdürlüğünden 15 Eylül Dünya Lenfoma Farkındalık Günü.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir düğünde nikah şahitliği yaptığı konuşmada, düğünlerde silah atılmaması konusunda önemli uyarılarda bulunmuş, atılmaya devam edilirse düğünden gideceğini ve vatandaşlardan bu konuda duyarlı olmalarını rica etmişti.

 Ancak Taytak’ın bu uyarısına rağmen, Afyonkarahisar’ın Merkez ilçesine bağlı Sülümenli Kasabası’nda düzenlenen bir sünnet düğününde, maganda kurşunu dehşeti yaşandı.

 Milletvekili Taytak, maganda kurşunu ile yaralanan 7 yaşındaki Eymen Kondu ve ailesini Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde ziyaret etti.

 

Afyonkarahisar'ın Merkez ilçesine bağlı Sülümenli Kasabası’nda gerçekleşen sünnet düğününde yaşanan talihsiz olayda, düğün esnasında havaya ateş açılması sonucu 7 yaşındaki Eymen Kondu yaralanmıştı. Küçük Eymen, acilen Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne sevk edilmiş ve burada çocuk yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.

 

TAYTAK, 7 YAŞINDAKİ EYMEN KONDU’YU YALNIZ BIRAKMADI

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, olaydan haberdar olduktan sonra Eymen Kondu ve ailesi ile Ankara’da yalnız bırakmadı. Hastane de 7 yaşındaki Eymen Kondu ve ailesini ziyaret eden Milletvekili Taytak, Eymen ailesine "Geçmiş Olsun" dileklerini ileterek, yaşadıkları zor süreci birlikte atlatmaları için ellerinden gelen her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti.

 Ziyaret sırasında hastane yetkilileri ve doktorlarla da görüşen Taytak, küçük Eymen’in sağlık durumu hakkında detaylı bilgi aldı.

 

TAYTAK SİLAH ATILMAMASI KONUSUNDA UYARMIŞTI

Geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir düğünde silah atılmamasını rica eden Milletvekili Mehmet Taytak, düğünlerde silah atılmaması konusunda uyarılarda bulunmuştu.

Milletvekili Taytak’ın düğünlerde silah atılmaması yönündeki çağrısına rağmen böyle bir olayın yaşanması, toplumda büyük bir tepki doğurdu.

Taytak, düğün gibi mutlu günlerin bu tür tehlikeli davranışlarla gölgelenmemesi gerektiğini vurgulamış ve vatandaşları bu konuda daha dikkatli olmaya davet etmişti. Ancak alınan tüm önlemler ve yapılan uyarılara rağmen, Sülümenli Kasabası’nda yaşanan bu olay, bu tür uyarıların ne kadar hayati olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.