Cumhuriyet Halk Partisi ülkemizin ikinci yüzyılında kurtuluşun partisi olacak

Gözden kaçırmayın

Kütahya'da Doğa Yürüyüşü EtkinliğiKütahya'da Doğa Yürüyüşü Etkinliği

Dün Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki Afyonkarahisar’ımızın yeri ve önemi açısından en önemli günü geride bıraktık. Bu yürüyüş Şuhut ilçesine bağlı Çakırözü köyünden başladı ve Kocatepe’de sona erdi. Bu yürüyüşümüzün amacı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 102 yıl önce bütün imkansızlıklar içinde bu vatanı kurtarmak adına verdiği büyük taarruz mücadelesinin ruhunu yaşamak ve yaşatmaktı. Cumhuriyet Halk Partisi olarak grup başkan vekilimiz, Türkiyen dört bir yanından gelen belediye başkanlarımız, il başkanlarımız ve partililerimizle yoğun bir katılım gösterdik ve Kocatepe’de Ata’mızı andık ve günün ruhunu yaşadık ancak resmi görevliler partililerimizi tüm etkinliklerden uzak tutmak için maksimum çaba gösterdi hatta neden bu kadar Cumhuriyet Halk Partisi bayrağı olduğunu sorgulayan telefonlar aldık. Çünkü en çok Cumhuriyet Halk Partisi önem veriyor bu ülkenin kurucu liderinin emanetine. Çünkü sonuna kadar Cumhuriyet Halk Partisi yürüyor Ata’mızın izinde. Atatürk’ün 102 yıl önce başlattığı bu yürüyüşün ruhuna tamamen aykırıydı bu davranışlar. O günkü ruhla yapılan harekette sen ben yoktu, sadece vatan kurtuluşu vardı. Eğer o gün de dün yapıldığı gibi sen ben ayrımı yapılsaydı bu ülke kurtulmazdı. 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e sahip çıkmasını hiç de benimsemeyen şehrimizin yöneticileri Zafer Haftası’nın başından itibaren Cumhuriyet Halk Partisi’ni etkinliklerden uzaklaştırma çabasında. Alanlara girişlerde çıkardıkları sorunların yanında, önceden plakaları vermemize rağmen kırmızı plakalı grup başkan vekilimizin girişlerinde bile sorun çıkardılar. Ata’mızın olduğu her yerde Cumhuriyet Halk Partisi tüm fertleriyle her zaman orada hazır bulunacaktır. Bunu kimse engelleyemez engelleyemez engelleyemez.

Bu şehrin emniyetinden sorumlu müdürler bu şehirdeki her bir vatandaşın huzurunu sağlamakla ve herkese eşit mesafede davranmakla mükelleftir.

Dün yaşananlar sebebiyle kendilerine bunu hatırlatmak durumunda bırakıldık.

İktidarda bugün AKP var, yarın CHP olacak, bunu lafın gelişi söylemiyorum. Bir sonraki seçimde CHP’nin iktidar olacağına kalpten inanarak söylüyorum ve işte o gün bu düzen tamamen değişecek. İşte o günden itibaren devletimizin tüm kurumları bu ülkede yaşanan her bir bireye aynı mesafede durmaya başlayacak. 


Tüm bu yaşanan olumsuzluklar sonrasında bugün valiliğimizin daveti üzerine katıldığımız Kocatepe anıtı töreni ve 7 yıldır açılmamasına rağmen Belediye başkanı Burcu Köksal’ın yoğun çabalarıyla açılışı gerçekleştirme kararı alınan Zafer müzesi açılış programlarında AKP il baro başkanı hariç diğer hiçbir parti il başkanına yer ayrılmadığını gördük.

Bu ülkedeki her bir siyasi parti AKP kadar değer görmeyi hak etmektedir.

Davet edildiğimiz valilik programında kendimize yer bulamamamız bir yerde dursun valilik görevlileri tarafından tesadüfen oturduğumuz yerlerden kalkmamız talep edilmiştir. Hiçbir misafirin hak etmediği bir durumla karşılaşılmıştır. 

 

Devletimizin her kademesindeki görevliye saygılıyız tabi ki ancak Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu ülkedeki konumu ve durumu da asla unutulmamalıdır. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin kurucu partisidir ve Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük iki eserinden biridir. Hala bunu kabul edemeyenler olsa da bu şehrin belediye başkanı da Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanıdır.

Burcu Köksal bu şehirde her iki kişiden birinin oyunu almış bir belediye başkanıdır.

Halkımızın baş tacı yaptığı başkanımızı protokol düzeni hamlelerinizle farklı bir yere koymaya çalışsanız da Burcu Köksal vatan sevdası ve halka hizmet aşkıyla her zaman halkımızın gönlünde en üst seviyede yer edinmiştir.

Tüm engellemelere rağmen Zafer haftasını zafer haftası gibi kutlamaya, Atatürk’ün izinden gitmeye ve onu yaşatmaya devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti, ilk yüzyılın kurucusu olan .Cumhuriyet Halk Partisi ülkemizin ikinci yüzyılında kurtuluşun partisi olacaktır