​​​​​​​Büyük Taarruz'un başladığı Şuhut'ta düzenlenen Zafer Kutlamaları, İlçe Stadyumu'nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Gözden kaçırmayın

Kütahya'da Doğa Yürüyüşü EtkinliğiKütahya'da Doğa Yürüyüşü Etkinliği

TBMM Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş ve beraberindeki heyet, kutlamalar kapsamında düzenlenen etkinliklere katıldı.r

 

 MECLİS BAŞKANI KURTULMUŞ KUTLAMALARA KATILDI

Büyük Taarruz'un başladığı Şuhut'ta düzenlenen Zafer Kutlamaları, İlçe Stadyumu'nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. TBMM Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş ve beraberindeki heyet, kutlamalar kapsamında düzenlenen etkinliklere katıldı.

 

Şuhut İlçe Stadyumu'ndaki kutlamalar, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'a gösterilen ilgi, etkinliklerin en dikkat çeken anlarından biri oldu.

 

ŞUHUT’TA ZAFER KUTLAMALARININ ADRESİ İLÇE STADYUMU OLACAK

Büyük Taarruz'un başladığı Şuhut'ta, Zafer Kutlamalarının merkezi İlçe Stadyumu olacak. Atatürk Evi'ni ziyaret eden protokol üyeleri ve vatandaşlar, kutlamalar kapsamında stadyumdaki gösterilere katılmak üzere alana gelmeye başladı.

 

Şuhut İlçe Stadyumu’nda düzenlenecek etkinlikler, protokol ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Atatürk Evi’nden sonra stadyuma geçiş yapan heyet, alandaki yerini aldı. Gösteriler ve etkinlikler öncesinde protokol üyeleri ve halkın stadyuma gelişleri devam ediyor.