GENÇ POPÇU’DAN ÖVGÜYE DEĞER HAREKET!

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da bir araç cayır cayır yandıAfyonkarahisar'da bir araç cayır cayır yandı

Geçtiğimiz hafta 22 Music Entertainment çatısı altında çıkan ‘Sal Beni’ adlı teklisiyle listeleri altüst eden Gökçe Yeşilbaş, patili dostlara olan sevgisi ile de takipçileri tarafından takdir topluyor.

Terkedilen ve sokağa bırakılan Noel ismini verdiği köpeği aralık ayında sahiplenen Gökçe Yeşilbaş, şimdi de Luna’ya sıcak bir yuva verdi.

Yeşilbaş, her sabah Noel ile yürüyüşe çıktıklarında evlerinin önündeki parkta yaşayan ve barınağa gitme riskiyle karşı karşıya olan Luna’yı da sahiplenerek, örnek bir davranış sergiledi. 

 

Sesi ve yorumu ile ilk andan itibaren dikkatleri üzerine çeken Gökçe Yeşilbaş, sağlık sektöründe önemli araştırma grupları içinde yer alarak, çeşitli hastalıklara ilaç üretmek için çalışan bir bilim insanı. Uzun yıllar insanlık için bilimsel çalışmalar içinde yer alan Gökçe Yeşilbaş, müziğe olan yeteneğini şimdi de ruhları iyileştirmek için kullanıyor.

 Ünlü müzik insanı Volga Tamöz ile yolları kesiştikten sonra hayatı değişen Gökçe Yeşilbaş ‘İnsan olarak, insanlığa, bütüne karşı hepimizin sorumlulukları var.

Her birey bu bilinçle bütüne hizmet etmeli diye düşünüyorum. Sokak hayvanları için sağlıklı ve güvenli barınaklar da kurmak bunlardan bir tanesi’ dedi.