-

Gözden kaçırmayın

Tepebaşı İlçe Başkanlığı Şirintepe Mahallesi'nde Üye Kayıt ve Tanışma Bilgi Alma Standı DüzenlediTepebaşı İlçe Başkanlığı Şirintepe Mahallesi'nde Üye Kayıt ve Tanışma Bilgi Alma Standı Düzenledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanlığı’nın yöneticileri, çeşitli temaslarda bulunmak üzere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında, İl Başkan Yardımcısı Ali Sekizler, İl Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Durmaz ve Kamu Sen İl Temsilcisi Alp Arslan, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Teknik İşler Müdürlüğünde görevli Mustafa Can’ı yerinde ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında, Mustafa Can'ın görevindeki başarısı ve katkıları üzerinde duruldu. İl Başkan Yardımcısı Ali Sekizler, Can’a çalışmalarında üstün başarılar diledi. Bu ziyaret, MHP Eskişehir İl Başkanlığı’nın yerel kurumlarla ilişkilerini güçlendirmek ve iş birliğini artırmak amacıyla düzenlenmiş olup, yerel yönetim ve hizmetlerin daha etkin bir şekilde yürütülmesine katkı sağlama amacı taşıdığı vurgulandı.

Bu ziyaretle MHP Eskişehir İl Başkanlığı, yerel yönetimlerle iş birliğinin önemine dikkat çekti ve Mustaf Can'a vazifelerinde üstün muvaffakiyetler temennisinde bulundu.