DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI’NIN İLETİŞİM AJANSI BRANDİSTANBUL PR OLDU!

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Valisi Taşoluk Belediye Spor Kulübü Sporcularını ÖdüllendirildiAfyonkarahisar Valisi Taşoluk Belediye Spor Kulübü Sporcularını Ödüllendirildi

 

 

Bu yıl 7’ncisi düzenlenecek olan Dünya Motokros Şampiyonası için geri sayım başladı. 6 kıtada 180 ülkeden 3,5 milyar insanın Türkiye’yi izleyeceği bu büyük organizasyon ile sporun ve sanatın birleştirici gücünü bir araya getiriyor. Ülkemizde bugüne kadar yapılan en büyük spor ve gençlik organizasyonu olan şampiyona, Türkiye’nin tanıtımına ve ekonomisine 5 milyar üstünde katkıda bulunacak. Etkinliğin tanıtımı ve iletişim faaliyetleri ise Brandistanbul PR’a emanet edildi.

 

Medya, kurum ve ajans deneyiminde profesyonel, hızlı ve sonuç odaklı inhouse çalışma modeli ile 15 yıldır niş projeler üreten, ulusal ve uluslararası birçok kurum ve markaya stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren Brandistanbul PR, bu yıl 7.’si düzenlenecek olan MXGP Dünya Motokros Şampiyonası ve NG Afyon Motofest’in iletişim ajansı oldu.

 

Dünya Motokros Şampiyonası'nda Brandistanbul PR İmzası

 İtalya ve Ekvador Cumhuriyeti gibi ülkelerin “Türkiye iletişim ajansı” olarak alanında ilk ve tek PR ajansı olmanın gururunu yaşayan, birçok başarılı projeye imza atan Brandistanbul PR, F1'den sonra en çok izlenen yarışlardan biri olan Dünya Motokros Şampiyonası’na, medya iletişimi, etkinlik ve lider iletişimi başta olmak üzere dijital PR ve influencer marketing konularında destek verecek.

MXGP ile yaptıkları iş birliği hakkında heyecanını dile getiren Brandistanbul PR ajans başkanı Hatice Kumalar, “Dünya çapında prestije sahip olan bu önemli organizasyonun iletişim faaliyetlerini üstlenmek, Brandistanbul PR için büyük bir gurur ve heyecan kaynağı. Yıllardır edindiğimiz deneyim ve profesyonellik ile MXGP’nin ulusal ve uluslararası arenada hak ettiği ilgiyi görmesi için tüm gücümüzle çalışacağız. Bu iş birliği, sadece ajansımız için değil, Türkiye’nin dünya çapındaki tanıtımına da büyük katkı sağlayacaktır.” açıklamasında bulundu.