TRAC Afyonkarahisar Şubesi Genel Kurulu yapıldı

Gözden kaçırmayın

7-8 Eylül’de gerçekleştirilecek Dünya Motorkros (MXGP) Şampiyonası’na iletişim sponsoru TÜRKSAT oldu.7-8 Eylül’de gerçekleştirilecek Dünya Motorkros (MXGP) Şampiyonası’na iletişim sponsoru TÜRKSAT oldu.

TRAC - TÜRKİYE RADYO AMATÖRLERİ CEMİYETİ AFYONKARAHİSAR ŞUBESİ İLK GENEL KURUL TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

TRAC - Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti Afyonkarahisar Şubesi'nin ilk genel kurul toplantısı, 19 Ağustos 2024 tarihinde Afyonkarahisar İkbal Termal Otel'de gerçekleştirildi. 

Toplantı, üyelerin bir araya geldiği, samimi ve keyifli biratmosferde düzenlendi

.

 Toplantının açılış konuşmasını Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Demir yaptı. Demir, konuşmasında Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti'nin 1962 yılından bu yana ülke genelinde üstlendiği kritik görevlerden bahsederek, Afyonkarahisar Şubesi'nin de bu misyon doğrultusunda önemli çalışmalar yürüteceğini vurguladı.

Toplantının devamında, Şube'nin faaliyet raporu Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Demir tarafından okundu ve üyeler tarafından oy birliği ile ibra edildi.

 

 

Ardından yapılan seçimlerde, Yönetim Kurulu Başkanlığına Özgür Demir seçilirken, Başkan Yardımcılığına Ahmet Gürel, Sekreterliğe Batuhan Arslantatar, Saymanlığa Serdar Gülbahar, Yönetim Kurulu Üyeliğine Muttalip Deniz ve Genel Merkez Delegeliğine Faruk Kılınç seçildi.

Genel Kurul sonrası yaptığı açıklamada, başkan seçilmenin gururunu yaşadığını belirten Özgür Demir, şunları söyledi: "Öncelikle bu önemli günde bizleri yalnız bırakmayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.

 Bundan sonraki süreçte, şubemizin faaliyetlerini sadece yönetim kurulumuzun çalışmalarıyla değil, tüm üyelerimizin katkılarıyla birlikte yürüteceğiz.

Bu dayanışma, Cemiyetimizin kuruluşundan bu yana sürdürdüğü başarılı çalışmaların Afyonkarahisar'da da aynı kararlılıkla devam etmesini sağlayacaktır.

"Özgür Demir, açıklamasının devamında, özellikle afetlere karşı hazırlık çalışmalarının hızla tamamlanacağını belirtti: "Afet durumlarında haberleşme altyapısının önemi tartışılmaz bir gerçektir.

 Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti olarak, geçmişte birçok afet sırasında üstlendiğimiz hayati görevler, gelecekte de bizim için yol gösterici olacaktır.

 

 Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) haberleşme çözüm ortağı olarak Afyonkarahisar'daki hazırlık çalışmalarımızı bu doğrultuda hızla tamamlamayı ve şubemizi, bölgemizdeki tüm afetlere karşı hazırlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

 Bu süreçte yerel yönetimlerin ve diğer ilgili kurumların desteklerini bekliyoruz. Hep birlikte güçlü bir afet haberleşme ağı kurarak, olası felaketlerde insanlarımızın yanında olacağız."

Özgür Demir, Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti Afyonkarahisar Şubesi'nin, ilimizdeki diğer Sivil Toplum Kuruluşları ile yakın iş birliği içinde çalışacağını ve eğitim faaliyetlerine ağırlık verileceğini belirtti.

"Afyonkarahisar'da radyo amatörlüğüne ilgi duyan gençlerimize ve tüm vatandaşlarımıza yönelik eğitimler düzenleyeceğiz.

Bu eğitimlerle hem teknik bilgi birikimini artırmayı hem de afet durumlarında kullanabilecekleri becerileri kazandırmayı amaçlıyoruz. Herkesi bu çalışmalara katılmaya davet ediyorum ve son olarak Genel Kurul Toplantımız için bizlere salon tahsis eden İkbal Termal Otel Genel Müdürü Ali Gümüşhan’a üyelerimiz adına teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

 Yönetim Kurulu Şu Şekilde oluştu.

Başkan: Özgür Demir (TA4OD)
Başkan Yardımcısı: Ahmet Gürel (TA4GR)
Sekreter: Batuhan Arslantatar (TB4CKB)
Sayman: Serdar Gülbahar
Üye: Muttalip Deniz (TB4DEN)
Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri
Murat Arısoy (TB4CZY)
Gamze Demir
Cahit Gürel (TA4ACG)
Selçuk Aydın
Mehmet Volkan Yaşar (TA4MVY)
Denetim Kurulu
Başkan: Fatma Calayır (TA4FAC)
Üye: Ali İhsan Lafcı
Üye: Şüheda Gül Irmak
Denetim Kurulu Yedek Üyeleri
Münteha Nur Irmak
Celaletdin Gürel (TA3GRL)
Yasin Ay
Genel Merkez Delegeleri
Özgür Demir (TA4OD)
Faruk Kılınç (TB4CKF)