"Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz Bolvadin'i ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Sağlık Müdürlüğünden  15 Eylül Dünya Lenfoma Farkındalık Günü.Afyonkarahisar Sağlık Müdürlüğünden 15 Eylül Dünya Lenfoma Farkındalık Günü.

 İlçede yapımı devam eden 75 yataklı devlet hastanesi inşaatını inceleyen Korkmaz, çalışmaların gidişatı hakkında sorumlulardan bilgi aldı.

 Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Ahmet Murat Koyuncu, Destek Hizmetleri Başkanı Ahmet Uyan ve yardımcısı Servet Gökçe'nin de refakat ettiği ziyarette, inşaat sürecindeki yapım ve imalat ile ilgili talepler Sağlık Bakanlığı koordinatörleri eşliğinde, yüklenici firmaya iletildi.

 Ardından halen hizmet vermekte olan Bolvadin Dr. Halil İbrahim Özsoy Devlet Hastanesini ziyaret eden Korkmaz ve ekibi; hastanenin acil servisi, poliklinik, tetkik ve gözlem gibi birimlerinde incelemelerde bulunup çalışanlardan, sunulan hizmetler ve işleyiş hakkında bilgi aldı.

Ayrıca acil servise başvuran hasta ve yakınlarını da ziyaret eden Korkmaz, hastaların sağlık problemleri hakkında bilgi alıp önerilerde bulunarak geçmiş olsun dileklerini sundu."