MİLLET VEKİLİ YURDUNUSEVEN SİNANPAŞA’DA İNCELEMELERDE BULUNDU.

Gözden kaçırmayın

Tepebaşı İlçe Başkanlığı Şirintepe Mahallesi'nde Üye Kayıt ve Tanışma Bilgi Alma Standı DüzenlediTepebaşı İlçe Başkanlığı Şirintepe Mahallesi'nde Üye Kayıt ve Tanışma Bilgi Alma Standı Düzenledi

 


Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven Sinanpaşa ilçesinde belde ve köylerde ziyaret ve temaslarda bulundu. Özel İdare tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Yurdunuseven, 23 yılda köy ve beldelerde de çağ atladıklarını vurguladı. 

Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Partinin’nin kuruluşunun 23. Yıldönümü kutlamalarının ardından Sinanpaşa ilçesinde belde ve köyleri ziyaret etti. 
AK Parti Sinanpaşa İlçe Başkanı Nuri Köse, İGM üyelerimiz; Ünal Karadağ ve Özgür Kıvrak ile birlikte ilk olarak Serban Belediye Başkanı Ünal Çelikkol’u ziyaret eden Yurdunuseven burada belde halkıyla bir araya gelerek  vatandaşları dinledi.

Daha sonra Kırka Belediye Başkanı Hakan Şahin’i ziyaret eden Yurdunuseven, belde de İl Özel İdaresi tarafından devam eden asfalt çalışmalarını inceledi. Sinanpaşa’da köy ziyaretleride yapan Yurdunuseven, Tokuşlar, Çobanözü, Bulca ve Garipçe köylerini ziyaret ederek vatandaşların istek ve taleplerini dinledi ve çözümü için yapılacakları anlattı. Yurdunuseven ayrıca köylerde İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek İGM üyelerinden bilgi aldı. 

Sinanpaşa ilçesindeki temasları hakkında konuşan Milletvekili Yurdunuseven, 23 yıldır olduğu gibi millete hizmet yolunda durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam ettiklerini kaydetti. Yurdunuseven,

“Bugün Sinanpaşa ilçemizdeyiz. Evet kuruluşumuzun 23. yılı. Özellikle 23 yılda köylerimiz ve beldelerimizde tıpkı Türkiye gibi çağ atladı. 23 yılın sonunda geriye dönüp baktığımızda beldelerimiz ve köylerimiz nereden nereye geldiğini görebiliyoruz. Bir zamanlar köylerimizin bir çoğunda içme suyu dahi bulamazken bugün tüm tarlalarımız yer altı sulama sistemlerimiz ile sulanıyor. 

Bir zamanlar köylerimize ulaşılamazken asfalt yollarımız ve parke taşlarımızla donatmışız.

Tüm köylerimizde okullar, sağlık ocakları ve kanalizasyonlar yapılmış. Daha sayamayacağımız bir çok hizmeti köylerimize kazandırmışız. 

Ben 23 yıldır emeği geçen ilçe başkanlarımızdan İGM üyelerine kadar herkese teşekkür ediyor, ahirete irtihal edenleri rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.
Gece geç saatlere kadar süren Milletvekili Yurdunuseven’in programı Kılıçarslan Belediye Başkanı Zulkarni Davas’ı ziyareti ile son buldu.