Cumhuriyet Halk Partisi 31 Mart başarısından sonra bu ülkeye değer katmaya devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

Tepebaşı İlçe Başkanlığı Şirintepe Mahallesi'nde Üye Kayıt ve Tanışma Bilgi Alma Standı DüzenlediTepebaşı İlçe Başkanlığı Şirintepe Mahallesi'nde Üye Kayıt ve Tanışma Bilgi Alma Standı Düzenledi

Çiftçiyle yan yana gelmeyen milletvekilleri çiftçilerin dertlerini öğrenmeye başladılar.

Tarla tarla gezip sesini duyurduğumuz çiftçiler için belki de ilk defa bir şeyler yapmaya başladılar. Ankara’da Afyonkarahisar’lı çiftçilerimizin durumu, talepleri dile getirildi bakana.

 Böyle olaylara vesile olmak bizim için mutluluk verici. Patates, buğday ve sütle ilgili çektiğimiz videolar yerini buldu. Yine durmadan halkımızın dertlerini duyurmaya devam edeceğiz. Kimin tarafından ne yapıldığı önemli değil, yeter ki çiftçimizin sesi duyulsun, yeter ki artık bir çözüm bulunsun. Çiftçimiz birçok kez zor zamanlardan geçti, bu ülkede çiftçi olmak çok zor fakat uzun zamandır hiçbir ürünün para etmediği bir dönem yaşanmamıştır. Hangi çiftçiye gitseniz dertli, hangi ürünü tutsanız elinizde kalıyor.

Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun bayramını kutlamaktan imtina edenler kendi kuruluşlarının kutlamasını yapıyor. 100 yıllık Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm değerlerini 23 yılda icraatlarınızla yerle bir ettiniz ve kutlama yapıyorsunuz. Ülkede tüm bunlar olurken siz bugün 23. yılınızı kutluyorsunuz.

23 yılın sonunda işçi bir aylık maaşıyla geçinemezken siz kutlama yapıyorsunuz.

23 yılın sonunda emekli evine ekmek götüremezken siz kutlama yapıyorsunuz. 23 yılın sonunda hiçbir çiftçi ürünün satamazken siz kutlama yapıyorsunuz.

Gençler bu ülkeden bir an evvel gitmek isterken siz kutlama yapıyorsunuz. Her gün bu ülkede kadın cinayetleri daha da artarken siz kutlama yapıyorsunuz. Esnaf kredisini ödeyemezken siz kutlama yapıyorsunuz. 


Gezip görüyoruz. Ne köyde ne de şehirde geçim yok artık.

 Afyonkarahisar’ın hiçbir bölgesinde çiftçi para kazanamazken bu fiyatlar market raflarına da yansımıyor.

Çiftçi malını çok ucuza satmak zorunda bırakılırken şehirde fiyatlar el yakıyor. Halkımız temel ihtiyaçlarına bile ulaşmakta zorlanıyor. Sürekli artan kira fiyatlarının karşısında maaşı aynı kalan işçilerimizin kiralarını ödedikten sonra geçinecek paraları kalmıyor. Çok iyi biliyoruz ki ekonomiyi düzeltmek istiyorsanız ilk önce çiftçinin, emekçinin, emeklinin hayat standartlarını düzeltmeniz gerekiyor. 23 yıldır her gün daha da geriye giden ekonominin düze çıkması için bu olmazsa olmaz. 

AKP il baro başkanı hala görevinden istifa etmese de AKP vekillerinde bir değişiklik daha var.

 Atatürk’le ilgili sorular falan sormaya başladılar. Bahsettiğiniz heykeller ve rölyefler koruma altında ve kısa bir süre sonra şehrimizin en göz önünde bulunan noktalarında görebileceksiniz. Başkanımız seçildikten sonra makam odasındaki Atatürk görselleri yoğunluğunu görmek isterseniz de belediyemizde misafir edebiliriz. Ne Burcu Köksal’ın ne de herhangi bir Cumhuriyet Halk Partili’nin Atatürk sevgisini sorgulamak size düşmez ancak bu sefer doğru yoldasınız.

 Kimin peşinden gitmeniz gerektiğini sanırım öğrendiniz artık. 1923 yılından beri Atatürk’ün anlatmaya çalıştıklarını kuruluşunuzun 23. Yılında da olsa anlayabilme ihtimaliniz bile mutluluk verici. Bizim olduğumuz her yerde Atatürk başköşededir ama evet, siz bundan sonra sorgulayın Atatürk olmayan her yeri, sorgulayın Atatürk’ün izinden gitmeyen herkesi.

Bir gün siz de anlayacaksınız ki bu ülkenin Dünya devletleri arasında hak ettiği yere ulaşmasının tek yolu Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda yürümekten geçer. İlk yüzyılımızda kuruluşun partisi olan partimiz ikinci yüzyılında da bu ülkenin kurtuluşunun partisi olacaktır.

Bu mücadelede de tek rehberimiz Mustafa Kemal Atatürk olacaktır.