-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Belediye Başkanı, Destek Veren Hemşehrilerine Teşekkür EttiAfyonkarahisar Belediye Başkanı, Destek Veren Hemşehrilerine Teşekkür Etti

Kültür ve Turizm Bakanlığı, emeklilere yönelik sunduğu yeni bir hizmeti duyurdu. Emekliler Yılı etkinlikleri kapsamında, halk plajlarında emekliler için yeni bir uygulama başlatıldı. Bu uygulama ile artık emekliler, halihazırda girişleri ücretsiz olan halk plajlarında şezlong ve şemsiyeden de ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, emeklilere yönelik bu özel hizmetin, onların daha rahat ve keyifli bir tatil deneyimi yaşamalarını hedeflediğini belirtti. Özellikle yaz aylarında plajlarda gereksinim duyulan şezlong ve şemsiye hizmetinin ücretsiz olarak sunulmasıyla birlikte, emeklilerin dinlenme ve sosyal aktivitelerini daha rahat bir şekilde gerçekleştirmeleri amaçlanıyor.

Bakanlık yetkilileri, bu uygulamanın ülke genelinde bulunan tüm halk plajlarında geçerli olduğunu ve emeklilerin, sadece kimlik kartlarını göstererek bu hizmetten faydalanabileceklerini ifade etti. Emekliler, plajlarda sunulan bu yeni hizmetle ilgili detaylı bilgilere ise Bakanlığın resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden ulaşabilecekler.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından sağlanan bu yeni hizmet, emeklilerimize sunulan desteklerin bir yenisi olarak öne çıkıyor ve onların sosyal yaşamlarını zenginleştirmeyi amaçlıyor.