“GÜZEL ŞEHRİMİZİN HER NOKTASINDAYIZ”

Gözden kaçırmayın

Kütahya'da Doğa Yürüyüşü EtkinliğiKütahya'da Doğa Yürüyüşü Etkinliği

 

 

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Siper, Sinanpaşa İlçesini ziyaret ederek Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipler inince bölgede yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Vatandaşların konforlu ulaşım hizmetinden faydalanması için büyük bir çaba sarf ettiklerine dikkat çeken Başkan Siper, “sıcak asfalt serim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.” dedi.

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

İl Özel İdare Ekiplerinin Sinanpaşa İlçesine bağlı Kırka’da yürüttüğü sıcak asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Siper, İl Özel İdare Genel Sekreteri Osman Ziya Bilim, Genel Sekreter Yardımcısı Faik Karakoç ve Sinanpaşa Meclis Üyeleri, sıcak asfalt çalışmaları hakkında ekiplerden bilgi aldı.

 

Yol Şube Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinin bölgede yürütülen çalışmalarını değerlendiren Başkan Mehmet Siper, çalışma takvimlerine bağlı kalarak projelerini bir bir hayata geçirdiklerinin altını çizdi.

Mehmet Siper; “Yol Hayattır, Yol Medeniyettir diyerek yola çıktık.

 Bu kapsamda şehrimize artı değer katacak ve köylerimizin çehresini değiştirecek çalışmalara devam ediyoruz.

Bugün de Sinanpaşa İlçemizin Kırka beldesinde kendi yol ağımız içerisinde olan asfalt çalışmalarımızı yerinde inceledik ve ekibimizi ziyaret ettik.  

Afyonkarahisar’ımızda ne kadar yol ihtiyacı varsa gece gündüz demeden ekiplerimizle birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hedefimiz, ilimizin her yerinde her hemşehrimizin daha rahat ve konforlu bir şekilde yaşamını sürdürmesi. Bunun için gayretimiz sürecektir inşallah. Çalışmaların yapıldığı Sinanpaşa İlçemize Kırka’mıza, ve Afyonkarahisar’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.