Afyon’dan yola çıktık, Türkiye Yüzyılının temellerini attık”

Gözden kaçırmayın

Tepebaşı İlçe Başkanlığı Şirintepe Mahallesi'nde Üye Kayıt ve Tanışma Bilgi Alma Standı DüzenlediTepebaşı İlçe Başkanlığı Şirintepe Mahallesi'nde Üye Kayıt ve Tanışma Bilgi Alma Standı Düzenledi

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, AK Parti’nin kuruluşunun 23. Yıldönümü nedeniyle bir açıklama yaptı. Yurdunuseven, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Afyonkarahisar’dan yola çıkan AK Parti davasının 2023 yılı hedeflerine ulaşarak Türkiye Yüzyılının temellerini attığını vurguladı. 

14 Ağustos 2001 yılında kurulan ve kuruluşunum ardından bugüne kadar halkın iradesiyle halka hizmet yolunda ilerleyen AK Parti’nin 23. Kuruluş Yıldönümünü  Milletvekili İbrahim Yurdunuseven kutladı. 
Yurdunuseven, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan AK Partimiz kuruluşundan bugüne kadar ülkemizde reform düzeyinde yenilikler yaparak siyasetin yalnızca halka hizmet ve ülkemizi gelecek nesillere hazırlamak için yapılacağını tüm dünyaya gösterdi.

Bu hizmet yolculuğu Gezi olayları ile, 15 Temmuz hain darbe girişimi ile birçok kez engellenmeye çalışıldı. Ancak halkımızın ve Cumhurbaşkanımızın çelik gibi yıkılmaz ve kırılmaz iradesiyle başarılı olamadı. Bugün Cumhurbaşkanımız yalnızca ülkemizin değil tüm mazlum coğrafyanın umudu oldu” diye konuştu. 

“AK Parti bir Türkiye sevdasıdır”

AK Parti’nin bir Türkiye sevdası olduğunu söyleyen Yurdunuseven, “Kuruluşun ve kurtuluşun şehri Afyonkarahisar’dan yola çıktığımız bu kutlu yürüyüşe başladığımız 14 Ağustos 2001 tarihinden bu yana, Türkiye’miz için çok önemli başarılara imza attık, milletimizin refahı için gece gündüz demeden çalıştık.

 23 yıl önce, milletimizin ihtiyaçlarına cevap verecek, adaletin, kalkınmanın, kardeşliğin, ve demokrasinin bayraktarlığını yapacak bir siyasi hareket olarak yola çıktık.

 O günden bu yana, Türkiye’yi büyütmek, güçlendirmek, bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke haline getirmek için büyük mücadeleler verdik. Bizimle birlikte yürüyen, bu yola baş koyan tüm kardeşlerimize minnettarız.

 AK Parti, sadece bir siyasi parti değil; aynı zamanda bir dava, bir vizyon, bir Türkiye sevdasıdır. Her zaman milletimizin sesine kulak verdik, milletimizin derdiyle dertlendik. Çünkü biz, siyaseti milletimiz için, milletimizle birlikte yapıyoruz. Bu yüzden de her zaman milletimizin desteğini ve sevgisini kazandık” diye konuştu.

“Türkiye Yüzyılı vizyonu için durmadan çalışacağız”

Ülkemizi Türkiye Yüzyılı vizyonuna ulaştırmak için durmaksızın çalışacaklarını kaydeden Yurdunuseven şu ifadelere yer verdi:

“Bugün geriye dönüp baktığımızda, eğitimden sağlığa, ekonomiden altyapıya kadar pek çok alanda devrim niteliğinde adımlar attığımızı görüyoruz. Türkiye, AK Parti iktidarları döneminde adeta çağ atladı. Milletimize hizmet yolunda durmadan, yılmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Tabii ki bu başarılar, hep birlikte başardığımız başarılardır. Her bir üyemizin, her bir gönüldaşımızın, her bir vatandaşımızın emeği, alın teri bu başarıların temelidir. Hep birlikte büyük bir aile olduk, birlikte başardık.

 Önümüzdeki süreçte de aynı azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Ülkemizi Türkiye Yüzyılı vizyonuna ulaştırmak için durmaksızın çalışacağız. Gelecek nesillere daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye bırakmak için omuz omuza vereceğiz.
Bu vesileyle, partimizin kuruluşunda emeği geçen, bugüne kadar bizlerle omuz omuza mücadele eden, bu davaya gönül vermiş tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ebediyete intikal eden dava arkadaşlarımızı rahmetle anıyorum.”