-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Belediye Başkanı, Destek Veren Hemşehrilerine Teşekkür EttiAfyonkarahisar Belediye Başkanı, Destek Veren Hemşehrilerine Teşekkür Etti

Nevşehir, Kültür Yolu Festivali'nin 7. durağı olarak renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Dün gerçekleştirilen festivalde, şehrin tarihi ve kültürel zenginlikleri çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Nerede: Türkiye'nin tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü Nevşehir şehrinde.

Ne Zaman: Festival, 9 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Nasıl: Nevşehir'in farklı noktalarında düzenlenen sanat etkinlikleri, konserler ve gastronomi deneyimleri ile katılımcılara unutulmaz anlar yaşatıldı. Program kapsamında tarihi dokular arasında gerçekleştirilen etkinlikler, katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Neden: Kültür Yolu Festivali, Türkiye'nin kültürel zenginliklerini tanıtmak ve toplumun her kesimine sanat ve kültürü ulaştırmak amacıyla düzenleniyor. Nevşehir'deki durak, bu hedef doğrultusunda önemli bir adım oldu.

Kim: Festival, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından organize edilerek sanatçılar, tarihçiler ve yerel halkın yoğun katılımıyla renkli bir atmosfer oluşturdu.

Kaynak: T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın organizasyonuyla düzenlenen festival hakkında daha fazla bilgi için www.kulturyolufestivali.com adresini ziyaret edebilirsiniz.